torsdag den 21. januar 2016

Widex Unique


Widex Unique

Den sidste nye apparat serie på markedet er Widex Unique. Den afløser den den meget succesfulde widex dream serie.
Widex unique findes i 4 teknologi niveauer, ligesom den tidligere Dream serie.
Teknologiniveauerne er 440, 330, 220, 110.. hvor 440 er det bedste og mest avancerede apparat, og indeholder flest af de nye teknologier.

Der er mange nye banebrydende funktioner og teknologier i Unique serien, og Widex lover følgende.

Et bredere lydbillede – så du kan høre både svage og kraftige lyde behageligt

Det bedste system til reduktion af vindstøj på markedet, så du stadig kan høre tale i blæsende omgivelser

Det detekterer automatisk din lyttesituation og sørger for, at du hører den rigtige lyd på rette tid og sted.



Spørgsmålet er, om det lever op til de store løfter?

Widex lover et bredere lydbillede, som giver en lytteoplevelse der ligger meget tæt på naturlig hørelse. Rent teknisk behandler Widex Unique et større lydspekter end alle andre apparater på markedet. Det dynamiske område ligger fra 5dB-113dB, altså et dynamisk område på hele 108dB, ingen anden høreapparatsproducent kan levere noget der er tilnærmelsesvis så godt.
Dette sørger for at at svage lyde, er klare og tydlige men stadig opfattes som svage lyde. Kraftige lyde opleves som at være mere behagelige. Slutbrugere bekræfter at at lyden er det mest behagelige og naturlige de har oplevet.

Mht. til vindstøjsreduktionen, virker den ganske enkelt fremragende. Jeg har selv testet funktionen i blæsevejr, og jeg er i stand til at få ren og klar forstærkning af tale, uden at blive generet af vindstøj, det er helt klart et kvantespring fremad.  Funktionen findes kun I topmodellen Unique 440. Så er man udendørsmenneske, er det bestemt en funktionalitet som er værd at afprøve.

Widex Unique indeholder lydklasseteknologi, dvs. at apparaterne analyserer omgivelserne, og selv vælger en skræddersyet indstilling til den enkelte lyttesituation. Det fungerer perfekt, apparaterne er ganske enkelt rigtigt gode til at vælge den rigtige indstilling, til den rette situation.

Lige på netop dette parameter, begynder de forskellige teknologiniveauer at adskille sig fra hinanden
Unique kan skifte automatisk mellem hele 9 lyttesituationer, unique 330 har 5 lyttesituationer, unique 220 har 3 lyttesituationer, unique 110 har kun en enkelt fast indstilling.
Har man en aktiv livstil og fritid, og gerne vil høre bedst i alle situationer, så er Unique 440 helt klart at foretrække.

Widex Unique fåes i i samme formfaktorer som widex Dream, lige fra små cic apparater der sidder i øret, til flere forskellige udgave af bag-øret apparater.
Widex har også lavet en smart com-dex halsslynge, der gør at man kan streame lyd og telefon opkald direkte fra sin telefon via Bluetooth. Com-dex er meget lille og diskret i forhold til mange af de andre producenters lignende løsninger.



Til com-dex er der en tilhørende app til både iPhone og Android, dette gør at man kan bruge sin mobiltelefon som fjernbetjening. Man kan skifte lytteprogrammer, skrue op og ned for lydstyrken, samt vælge lytteretning, hvis man har et apparat der understøtter dette.. Widex har også været så fornuftige at gøre com-dex bagud kompatibelt, dvs. at hvis man har apparater fra Dream eller clear serien, så kan man også bruge com-dex.



De største fordele ved Unique serien
+ Ren og klar lyd
+ Rigtig god hørelse i forsamlinger, især med 440-330
+ Apparatets lydklasse teknologi, der altid sikrer den bedste lyd i alle situationer.
+ vindstøjsreduktionen, som er den suverænt bedste på markedet.

Ulemper ved Unique serien

- Den gode vindstøjsreduktion, findes kun I 440
- Intet superpower apparat til de allerstørste høretab.

læs mere her







Ingen kommentarer:

Send en kommentar